limba romana   english

U-Grow STORY

Brandul U-Grow a luat nastere ca un raspuns la o nevoie (sau mai multe). Nevoia de siguranta! Nevoia de calitate; de certitudinea ca parintii vor putea sa-si creasca copiii sanatosi, integri, intr-un mod cat mai simplu, contemporan.
Mizam foarte mult pe tehnologia din spatele produselor noastre, tocmai pentru a tine pasul cu evolutia. In acelasi timp, tinem seama si de partea umana. Produsele noastre, putem afirma ca sunt proiectate de parinti pentru copii.

big-star
hand
crown
heart

WHY U-Grow ?

Pentru ca U-Grow raspunde nevoilor umane. Pentru ca ne dorim ca fiecare parinte, indiferent de clasa sociala, sa isi permita un produs calitativ si sigur pentru copilul sau.
Pentru ca avem o gama larga de produse dedicate atat copiilor cat si adultilor. Pentru ca imbinam tehnologia cu grija si iubirea. Pentru ca noi credem ca o viata frumoasa are la baza sanatatea. Pentru ca primii ani sunt cei mai importanti in evolutia fiecarui om. Si pentru ca, a preveni e mai bine decat a trata.

U-Grow VALUES
Grija, Siguranta, Calitate, Simplitate, Tehnologie, Iubire, Viata.

U-Grow FUTURE
Intentionam sa cucerim segmentul nostru de piata cu produse dedicate atat copiilor cat si adultilor prin game care sa satisfaca nevoile clientilor nostri, promovand calitatea, siguranta si sanatatea la preturi accesibile.

graph